Ons verhaal

Ken je ze? Van die mensen waarvan je weet dat ze er altijd voor je zijn? Op die momenten dat je het als organisatie even te druk hebt. Of wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor en een scherp oog van buitenaf. Persoonlijke professionals met karakter waarop je kunt bouwen. Die boetseren, bijschaven, verfijnen, perfectioneren. En pas stoppen als ze echt tevreden zijn. Maar die vooral de kennis en kunst van hun ambacht willen delen met de mensen en organisaties waar ze voor werken. Deze mensen zijn wij. Reijn, meesters in HRM.

Werken bij Reijn

Werken bij Reijn betekent dat jij het verschil kan maken. Voor de professional en voor de klant. Wij zijn meesters in het verbinden en ontzorgen. In ieder schuilt een meester en wij geloven erin dat met de juiste aandacht talent zich blijvend kan ontwikkelen.

Werken bij Reijn

De mensen achter de meesters

Maak kennis met onze collega’s die elke dag met veel plezier en toewijding klaar staan voor onze consultants, zelfstandige professionals en opdrachtgevers

Onze meesters

Maak kennis met onze meesters die dagelijks werkgeluk creëren voor professionals in de publieke sector. 

Bij Reijn verstaan wij ons VAK

Wij hebben een kleurrijk palet aan eigen HRM-consultants en professionals en we brengen hen in verbinding met organisaties in de overheid, het onderwijs en de zorg. We hebben aandacht voor ons vak en voor elkaar. Met passie zetten we onze zintuigen in en zorgen we voor maatwerk en betrokkenheid. Met onze zintuigen focussen we op: oprecht luisteren, het gesprek aangaan, onze vinger op de behoefte leggen, het hebben van een fijne neus en daarmee het openen van de ogen. 

Wij zijn energiek, betrouwbaar, trots en vooral onszelf. Onze kernwaarden Verbinding, Aandacht en Karakter (VAK) zitten dan ook verweven in ons DNA.

Verbinding

Aandacht

Karakter

Driessen Groep; een familie van bedrijven

Reijn is onderdeel van de Driessen Groep familie. Bij Driessen Groep maken we werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Om dat te bereiken ondersteunt onze familie van bedrijven bij alle mogelijke uitdagingen in het domein van mens en werk. Wij zijn er voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid en de mensen die daar (willen) werken. Zo zorgen wij al bijna 30 jaar voor de mensen die iedere dag zorgen voor onze maatschappij.

Meer over Driessen Groep