HR-ambachtstest

Durf jij kleur te bekennen?

Het HRM-ambacht is door diverse economische, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen continu aan verandering onderhevig. HRM vandaag de dag vraagt om sterke professionals die kleur durven te bekennen. Die als meesters in hun vakgebied meegaan met de ontwikkelingen en de uitdagingen voor hun organisatie omzetten in kansen en mogelijkheden.

Start de test

Aan de slag!

De 14 stellingen benadrukken, vanuit onze visie op HRM, diverse onderdelen van HRM die bepalend zijn om in het nu als sterke professional je vak uit te kunnen oefenen. Ben jij het eens of oneens met deze stellingen? Durf jij kleur te bekennen? Beantwoord de stellingen op basis van jouw persoonlijke mening en laat hierbij de organisatie waarin je eventueel werkzaam bent los.

Doe de HR-ambachtstest

Eenvoudig en snel

Deze scan geeft binnen enkele minuten inzicht in jouw kijk op HRM. Ben jij de traditionele HRM’er of juist de échte meester in HRM met een vernieuwende blik? Doe de test en kom erachter.

Persoonlijk gesprek

We gaan graag op basis van de resultaten van deze scan persoonlijk met je in gesprek.

Laat je inspireren door onze meesters

Na de test kun je de inspiratiewhitepaper aanvragen. Hierin geven onze junior, medior en senior meesters hun kijk op het HRM-speelveld. Ontdek nieuwe inzichten en laat je inspireren.

Wat is jouw visie op het vak HRM? Durf jij kleur te bekennen?

Doe de test of bel Joost op 06 - 500 009 47