Meesters in HRM

Werken bij Reijn

In iedereen schuilt een meester en wij geloven erin dat met de juiste aandacht talent zich blijvend kan ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Werkgeluk staat centraal

Werken bij Reijn betekent dat jij het verschil kan maken. En dat verschil maken we met elkaar; een club van bijna 50 collega’s. Vanuit ons mooie pand, het Atelier, op de Brainport Human Campus in Helmond. Een plek waar werkgeluk centraal staat. Een plek die ervoor zorgt dat wij elke dag weer enthousiast en gedreven tot resultaten komen. Onze betrokken collega’s staan altijd voor elkaar klaar en gaan samen uitdagingen aan. Bij Reijn is er de mogelijkheid om continue persoonlijk en professioneel te blijven groeien en te ontwikkelen.

Energieke en informele werksfeer

Gratis fruit en elke dag een heerlijke lunch in onze brasserieën

De beste feesten zoals tijdens onze 'Goed Bekend Dagen'

Met een clubje collega’s genaamd 'VAKmeesters' werken wij actief aan onze organisatie onderlinge verbinding en het blijvend optimaliseren van onze organisatie.

VAK-avonden, de Breijnlijn en traineeships, waar ontwikkelen en elkaar inspireren centraal staan

Jaarlijkse stappenchallenge, de 'Reijn Hobbyclub', tennis- en squashtoernooi en nog veel meer!

Koffie en iets lekkers bij Jan & Koek

Spelletjes spelen op de Brainport Human Campus, zoals jeu de boules, tafelvoetbal en -tennis

Wij zijn Reijn

In iedereen schuilt een meester. Het is alleen de kunst om dit naar boven te halen en ruimte te geven voor verdere ontwikkeling. Want dan krijg je wijsheid en authenticiteit. Door te werken bij Reijn creëer je werkgeluk voor professionals in de publieke sector. Je ontzorgt klanten door hen te helpen bij het aanbieden van de juiste HRM-professional of als HR-consultant bij de klant op locatie. Alles wat wij doen, doen we vanuit onze kernwaarden verbinding, aandacht en karakter. We tonen ons eigen karakter en bekennen kleur. Zo vormen wij een uitgesproken palet aan collega’s en (zelfstandig) professionals.

Meesters in HRM

Werken en leren

Sta je aan het begin van je loopbaan en droom jij ervan om meester in HRM te worden? Met ons Kleurgevers HR-traineeship kun jij onze volgende HRM-consultant worden. Tijdens het traineeship volg je met de andere trainees het uitgebreide opleidingsprogramma. Daarnaast werk je gemiddeld 4 dagen per week bij en/of voor onze externe klanten. Je werkt niet alleen aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan kennis en vaardigheden die bijdragen aan je werk als consultant en als HR-adviseur.

Het Kleurgevers traineeship

Onze thuishaven; het Atelier op de Brainport Human Campus

Waar andere campussen in de Brainportregio zich richten op alleen technologische vernieuwing en vooruitgang, richt Brainport Human Campus in Helmond zich op de impact daarvan op de mens. De Human Campus is een plek waar werkgeluk centraal staat. Want werkgeluk is onmisbaar in ons leven. Het draagt bij aan topprestaties en aan een gelukkiger leven. 

Werken bij Reijn, betekent voor mij…

...werken in een inspiratievolle omgeving met unieke mensen binnen een hele gave club. De ruimte om echt jezelf te zijn en die kwaliteiten terug te laten komen binnen opdrachten bij de klant, dat maakt het dat ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Sanne
HRM-professional

Werken bij Reijn, betekent voor mij…

...vanuit een mooi bedrijf werken aan HR-vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers. Op deze manier help ik organisaties verder en ontwikkel ik mij professioneel en persoonlijk.

.

.

Christiaan
Senior HRM-professional

Werken bij Reijn, betekent voor mij…

Elke dag met veel energie en plezier werken binnen een informeel, innovatief en persoonlijk bedrijf. De lijntjes zijn kort, er is oprechte aandacht en de sfeer is uitmuntend!

.

.

Susan
Manager HRM-trainees

Vacatures, traineeships en stages

Vacatures, traineeships en stages

Wil je meer weten over werken bij Reijn?

Stel je vraag aan Ilse