Ben jij een echte meester in HRM?

Een kunstwerk maken vraagt om visie, creativiteit, aandacht en passie. Dat geldt ook voor het werk van HR-professionals in de overheid, het onderwijs, de zorg en cultuur. Bij Reijn werken alleen echte meesters. Meesters met passie voor het HRM-vak en aandacht voor mens en organisatie. Ambachtslieden die graag werken in en voor de publieke sector. Ben jij een echte meester in HRM? 

Naar de HR-ambachtstest

Werken voor en met Reijn

Werken voor de publieke sector doe je voor ons allemaal. Maatschappelijk relevant werk dus. Wij richten ons op het vakgebied HRM en werken met professionals die een HRM hart hebben voor onze opdrachtgevers binnen de publieke sector. Dit doen wij vanuit meesterschap, samen met onze persoonlijke specialisten en ons sterke netwerk met zelfstandige HRM-professionals.

Bekijk onze vacatures

Ons netwerk

Als specialist in de publieke sector hebben we een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en interim HR-opdrachten. Het netwerk van Reijn omvat meer dan 1.000 organisaties. Dit is jouw kans om er gebruik van te maken. Ben je op zoek naar een uitdagende opdracht? En wil jij gebruik maken van het netwerk van Reijn en Driessen Groep in de publieke sector? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek en word een meester in je vak, ontwikkel jezelf en profiteer van een groot netwerk aan opdrachtgevers in de publieke sector. 

Aanmelden kennismakingsgesprek

Ben jij een échte van Reijn?

Werken bij Reijn betekent dat jij het verschil kan maken. Voor de professional en voor de klant. Wij zijn meesters in het verbinden en ontzorgen door daadwerkelijk aandacht aan elkaar te geven. Aandacht door het voeren van een waardevol gesprek, door mee te denken of gewoon eens een (hulp)vraag te stellen. Alles wat wij doen, doen we vanuit aandacht en verbinding. We tonen ons eigen karakter en bekennen kleur. Zo vormen wij een uitgesproken palet aan collega’s en (zelfstandig) HRM-professionals. 

In ieder schuilt een meester en wij geloven erin dat met de juiste aandacht talent zich blijvend kan ontwikkelen. Ben jij een échte van Reijn?

Bekijk onze vacatures

Wij werken onder andere voor deze organisaties

Wil je meer weten over werken bij Reijn?

Bekijk onze vacatures of bel Joost op 06 - 500 009 47