Jonge talenten voor jouw HR-vraagstukken

Waar we soms geneigd zijn om jonge professionals als onervaren te bestempelen, zien we juist ook dat ze anders naar vraagstukken kijken. Onbevangen, fris, innovatief en vernieuwend. Ze geven kleur. Op deze manier lossen ze problemen op, draaien ze snel mee op projecten en helpen ze een achterstand op te lossen. Daarom kiest Reijn al jarenlang voor traineeships met jonge HR-professionals.

Ik zoek een jonge professional

Het Kleurgevers concept

Het Kleurgevers concept van Reijn is een tweejarig HR-traineeship voor jonge, veelbelovende HR-talenten. En deze HR-talenten staan klaar om aan de slag te gaan in de publieke sector. De combinatie van werken voor opdrachtgevers, training, opleiding, coaching en intervisie resulteert in professionele en persoonlijke HRM-consultants met hart voor de publieke sector.

Onze trainees zijn, tegen een aantrekkelijk tarief, in te zetten voor maximaal 32 – 36 uur per week.

De HRM-talenten hebben allemaal een relevante HRM- of bedrijfskundige opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond en beschikken over maximaal twee jaar werkervaring.

De basiskennis over HRM die ze al in huis hebben wordt naadloos aangevuld met kenmerkende eigenschappen van deze jongere generatie

Ze brengen een nieuwe dynamiek, zijn sociaal vaardig, passen nieuwe werkvormen toe, zijn digitaal gedreven, actiegericht en doen werk waar ze écht blij van worden.

Onze kleurgevers

Maak kennis met onze HR-trainees.

Wat voor HR-opdracht heb jij?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze Kleurgevers vanaf dag één meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Voorbeelden van opdrachten waarin zij echt het verschil maken zijn:

  1. Tijdelijke ondersteuningsopdrachten: het ondersteunen van jouw afdeling personeelsadministratie of HR-adviseurs, beleidsmatige ondersteuning of het ondersteunen bij de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving.
  2. Onderzoeksopdrachten: hierbij kun je denken aan het uitvoeren van een analyse op de efficiëntie van jouw HR-administratie, het maken van een analyse van je rechtspositieregelingen (actualisering) of het onderzoeken, beschrijven en verbeteren van bestaande HR-processen (procesanalyse).
  3. Thema-opdrachten: bij deze opdrachten gaat het om het bieden van een frisse blik en ondersteuning op een (actueel) thema. Denk hierbij aan thema’s als recruitment, arbeidsmarktcommunicatie of vitaliteit.

Ik heb een opdracht

Relevante artikelen

'Leuk en leerzaam om nieuwelingen samen te zien werken met ervaren medewerkers'

Elvira Lindelauf is sinds afgelopen zomer interim HR-manager bij zorgorganisatie PSW. Ze had meteen meer dan genoeg te…

'Kwaliteit en frisse ideeën'

In haar carrière bij de gemeente Vlaardingen werkte Priscilla Altum, teamleider HRM, met verschillende consultants van…

Whitepaper 'Een frisse blik op werkgeverschap'

In tegenstelling tot wat we hadden verwacht, hebben we nog steeds te maken met een krappe  arbeidsmarkt. Dit komt mede…

Onder andere deze organisaties kiezen voor de Reijn Kleurgevers

Geef jouw organisatie ook kleur met een van onze jonge professionals.

Maak een afspraak of bel Susan op 06 - 546 144 43