HRM-ambacht

Aan de slag met recruitment

Onze ervaren consultants begrijpen als geen ander de uitdagingen waarmee de arbeidsmarkt te maken heeft. Ze staan klaar om organisaties in de overheid, het onderwijs en de zorg te helpen bij het aantrekken en selecteren van het juiste talent. Onze meesters in HRM kunnen jouw organisatie op verschillende vlakken ondersteunen. Of het nu gaat om het volledige recruitmentproces  van A tot Z of het opzetten van een recruitmentafdeling, onze consultants zijn er om jou te helpen. Ze beschikken over de kennis en vaardigheden om jouw organisatie te versterken op het gebied van talentacquisitie. Ontdek hoe onze consultants jou kunnen ondersteunen! 

Samen met Reijn aan de slag met recruitment

Onze interim recruitment consultants zijn breed inzetbaar. Hieronder een overzicht van een aantal thema’s waarmee de meesters in recruitment aan de slag kunnen binnen jouw organisatie.  

Recruitment van A tot Z

Onze recruitment consultants nemen graag het volledige recruitmentproces uit handen. Van het opstellen van aantrekkelijke vacatureteksten tot het voeren van sollicitatiegesprekken. We werken nauw samen met jouw organisatie om de juiste kandidaten te selecteren die passen bij de bedrijfscultuur en doelstellingen. Met onze expertise en uitgebreide netwerk zorgen wij voor een efficiënt en effectief recruitmentproces. 

Arbeidsmarktcommunicatie 

Een succesvolle werving begint met effectieve arbeidsmarktcommunicatie. Onze recruitment consultants staan klaar om te helpen bij het ontwikkelen van een strategie om jouw organisatie te profileren op de arbeidsmarkt. We creëren aantrekkelijke wervende vacatureteksten die de essentie van jouw organisatie en de functie goed overbrengen. Daarnaast optimaliseren we de online aanwezigheid en gebruiken verschillende kanalen om de doelgroep te bereiken. 

Employer Branding 

Het opbouwen van een sterk werkgeversmerk is cruciaal om talent aan te trekken en te behouden. Onze recruitment consultants helpen bij het definiëren en versterken van jouw employer brand. We identificeren de unieke aspecten van de organisatie en ontwikkelen een authentiek verhaal dat potentiële kandidaten aanspreekt. 

Searchen naar geschikte kandidaten 

Met onze uitgebreide ervaring en netwerk zijn we in staat om actief te zoeken naar geschikte kandidaten, zowel binnen als buiten de publieke sector. We maken gebruik van geavanceerde zoektechnieken en tools om de beste talenten te identificeren en te benaderen. Zo ben je verzekerd van een diverse pool van gekwalificeerde kandidaten. 

Onboarding 

Een goede onboarding is essentieel voor het succesvol integreren van nieuwe medewerkers. Onze consultants helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een gestructureerd onboardingprogramma. Hierdoor kunnen nieuwe medewerkers sneller productief zijn en zich betrokken voelen bij jouw organisatie. 

Sollicitatiegesprekken voeren 

Het voeren van effectieve sollicitatiegesprekken is een kunst op zich. Onze recruitment consultants bieden training en ondersteuning aan jouw HR-team om ervoor te zorgen dat zij de juiste vragen stellen, objectief evalueren en de beste kandidaten selecteren. 

HR-gerelateerde onderwerpen 

Onze consultants zijn ook deskundig op het gebied van HR-gerelateerde onderwerpen, zoals het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken en exitgesprekken. We bieden begeleiding en advies om ervoor te zorgen dat deze gesprekken soepel verlopen en aan de behoeften van zowel de organisatie als de medewerkers voldoen. 

Optimalisatie van het recruitmentproces 

Is jouw huidige recruitmentproces inefficiënt of niet effectief? Onze consultants kunnen een grondige analyse uitvoeren om zwakke punten te identificeren en verbeteringen voor te stellen. We werken samen met het team om het recruitmentproces te optimaliseren en kosten te besparen. 

Het opzetten van een recruitmentafdeling 

Als jouw organisatie groeit, kan het opzetten van een interne recruitmentafdeling voordelig zijn. Onze recruitment consultants bieden begeleiding bij het opzetten van de juiste structuur, processen en systemen voor jouw recruitmentafdeling. We delen onze kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw interne recruitmentteam succesvol is. 

Onze HRM-professi­o­nals

Maak kennis met onze meesters in recruitment

HRM-strippenkaart

Het kan voorkomen dat je extra advies kunt gebruiken, maar niet direct behoefte hebt aan de inzet van een HR-professional op locatie. In dat geval biedt de HRM-strippenkaart uitkomst. Met de prepaid strippenkaart heb jij op elk gewenst moment toegang tot actuele HR-kennis en ervaring die je kunt inzetten voor incidentele vragen, opdrachten, projecten of casuïstiek. 

Ontdek de HRM-strippenkaart van Reijn

Lees ook

Wil jij samen met Reijn aan de slag met recruitment?

Maak een afspraak of bel Joost op 06 - 500 009 47