Geef kleur aan HRM met het HRM-traineeship van Reijn

Als jonge HRM-professional ben je onbevangen, fris, innovatief en vernieuwend. En met jouw blik kun jij kleur geven aan het HR-vak en het verschil maken bij organisaties binnen de overheid, het onderwijs en de zorg. Wij bieden jou de unieke kans om jezelf gedurende twee jaar te ontwikkelen tot HRM-consultant en ervaring op te doen bij de snelst groeiende HRM-dienstverlener van Nederland.

Meer weten?

Kleurgevers, jij als HR-trainee

Als trainee HRM-consultant werk je op tijdelijke HR-opdrachten bij onze klanten in de publieke sector én volg je tegelijkertijd interessante trainingen om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. Je levert met jouw frisse blik, enthousiasme en gedrevenheid een essentiële bijdrage aan HRM bij onze klanten in de publieke sector, waardoor je direct ook een mooie bijdrage levert aan de maatschappij!

Wat houdt het HR-traineeship in?

Het traineeship bestaat niet alleen uit leren, maar je gaat ook direct aan de slag als HRM-consultant bij onze klanten. Je werkt gemiddeld 4 dagen per week bij en/of voor onze externe klanten. Daarnaast ben je twee keer per maand op ons hoofdkantoor in Helmond om, gezamenlijk met de andere trainees, het uitgebreide opleidingsprogramma te volgen. Je werkt niet alleen aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan kennis en vaardigheden die bijdragen aan je werk als consultant en als HRM-adviseur.

Ontdek het Kleurgevers traineeship

Nieuwsgierig geworden naar Reijn en het Kleurgevers traineeship? Houd onze Instagram-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van Reijn en de start van een nieuw traineeship.

Volg Reijn op Instagram

Haal het beste uit jezelf

Om het beste uit jezelf te halen word je tijdens het traineeship op persoonlijk vlak begeleid door een coach en heb je intervisie samen met je traineegroep. Zo ontdek je onder andere wat jouw talenten zijn en waar deze het beste tot zijn recht komen. Samen met je mede-trainees zal je veel leren, jezelf ontwikkelen, hard werken, maar ook veel lol en plezier beleven. En dit in een moderne, snel groeiende organisatie, met een echte familiecultuur.

Wil jij de unieke kans om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen tot HRM-consultant?

Neem contact op  of bel Ilse op 06 - 552 390 67