Kennismakingsevent vrijdag 26 mei

Maak kennis met Reijn en de Kleurgevers

Op vrijdag 26 mei organiseren wij een kennismakingsevent speciaal voor startende HR-professionals. Maak kennis met Reijn en onze meesters, proef van het HRM-traineeship Kleurgevers en ontdek waar jij het verschil kan maken als startende HR-professional.

Meld je direct aan

Meesters in HRM

Locatie

Brainport Human Campus
Gebouw 'Het Atelier'
Vlamovenweg 2
Helmond

Routebeschrijving

Programma

14:30 Inloop
15:00 Start programma
17:00 Borrel bij Club Flamingo

Het Kleurgevers HRM-traineeship

Wij bieden jou de unieke kans om jezelf gedurende twee jaar te ontwikkelen tot HRM-consultant. Het traineeship, startdatum 1 september ’23, bestaat niet alleen uit leren, maar je gaat ook direct aan de slag als HRM-consultant bij onze klanten in de publieke sector. Je werkt gemiddeld 4 dagen per week bij en/of voor onze externe klanten. Daarnaast ben je twee keer per maand op ons hoofdkantoor in Helmond om, gezamenlijk met de andere trainees, het uitgebreide opleidingsprogramma te volgen. Je werkt niet alleen aan je persoonlijke ontwikkeling, maar ook aan kennis en vaardigheden die bijdragen aan je werk als consultant en als HRM-adviseur.

Bekijk hier de vacature voor het traineeship

* verplicht veld

Ja, ik kom naar het kennismakingsevent

Deelname aan het Kleurgevers kennismakingsevent is kosteloos. Meld je hier aan en wij zien je graag vrijdag 26 mei op onze Human Campus.

Je gegevens
Eventueel je vraag of verzoek